Başarı Hikayeleri

Tarama ve dizin yöneticisi beaumont hastanesinde üretkenlik sağlıyor

Beaumont Hastanesi, Dublin şehir merkezinin 5 km kuzeyinde büyük bir akademik eğitim hastanesidir. Yaklaşık 290.000 kişilik yerel bir topluluğa 54 tıbbi uzmanlık alanında acil ve akut bakım hizmetleri sunarken, 3.000’den fazla personel istihdam ediyorlar.

Download E-book
Download E-book

Zorluk

Beaumont’taki verimsiz bir dosyalama sistemi, hasta kayıtlarına hızlı ve kolay bir şekilde erişebilmesi gereken sağlık çalışanlarını engelledi. Personel, tesis dışında saklanan kağıt kayıtları tutmaya geri döndü. Bir doktor veya hemşirenin geri dönen bir hasta için onları görmesi gerekiyorsa veya yasal bir talep için gerekliyse, dosyanın arşivden fiziksel olarak alınması ve kurye ile toplanması gerekiyordu; zaman alıcı bir süreç.
Çözüm

Ergo’nun Tarama ve Dizin Yöneticisi ile belgeler, kolay arama ve alma için Microsoft SharePoint’te dijitalleştirildi ve dizine eklendi. Uygulama risksiz ve iyi planlanmıştı çünkü Ergo sistemi ilk önce genel merkezinde kurdu ve Beaumont ortamını hastaneye dağıtmadan önce tesis dışında çoğalttı.

“Sonuçta, kağıt izinden kurtulmak ve bunu yapmamıza yardımcı olması için Ergo’ya tamamen güvenmek istedik. Kapsamını belirlediğimiz ve onlardan yapmalarını istediğimiz her şeyi teslim ettiler.”

Ergo’nun Tarama ve Endeks Yöneticisi sisteminin uygulanması, Beaumont Hastanesi için somut verimlilik kazanımları ve maliyet tasarrufları sağladı. Doktorlar, hemşireler ve yöneticiler, eski sistemle 30 dakikaya kıyasla yaklaşık 10 saniye içinde dosyaları almalarını sağlayan sağlam sistemlere sahiptir.

Üzerinden: ErgoGroup.ie