Haberler & Etkinlikler

İş gücünüzü bir güvenlik cephesi haline getirmek için ipuçları

 E-kitabı İndir

Siber güvenlik, burada Unit’te sürekli aklımızda olan bir şeydir. Bunun nedeni, Bloomberg’e göre, siber güvenlikle ilgili sorunların şirketlere yılda ortalama 400 milyar dolara mal olması.

İşletmenizdeki bu kayıpları azaltmanın en kolay yollarından biri, çalışanlarınızı daha güvenli bir e-posta ortamı oluşturmak için eğitmektir. Personel, şirketinizin güvenliğinde çok önemli bir rol oynar ve siber tehditlerin saldırısından habersiz olan çalışanlar, şirketinizin


intervento all'apparato gastrointestinale

Intervento Gastroenterologico

Testo aggiuntivo sull’intervento gastrointestinale.

verilerinin güvenliğine karşı bir sorumluluktur.

Bu nedenle, şirketi güvende tutmak için en iyi prosedürler konusunda her zaman güncel olmaları son derece önemlidir.

Sizi ve şirketinizi bir siber saldırının dehşetinden kurtarmak için, işinizi korumanıza yardımcı olacak ipuçlarının bir listesini burada bulabilirsiniz.

Bilinmeyen kişilerden gelen bağlantıları veya ekleri asla açmayın.
Kaynak ne kadar resmi görünürse görünsün, parola değişikliği isteyen ve kişisel bilgilerinizi açıklamanızı gerektiren e-postalara yanıt vermeyin.
Bilgisayarınızda virüsten koruma ve casus önleme yazılımlarının güncellendiğinden emin olun.
Göndermeden önce hassas veriler içeren tüm e-postaları şifreleyin.
Kişisel e-posta göndermek ve almak için şirket e-posta adresinizi kullanmayın.
Şirket e-postalarını otomatik olarak üçüncü taraf bir e-posta sistemine yönlendirmeyin.
Şirketle ilgili Mobil Cihaz kullanımı için katı standartlar oluşturun

Mobil Cihazlar işgücünün önemli bir aracı haline geldi ve onlarla birlikte başka bir siber tehdit dalgası geliyor. Çalışanlarınızın parola korumalı cihazlara sahip olduklarından emin olmak, e-postaları şifrelemek ve mobil verileri güvende tutmaya yardımcı olmak için onaylı güvenlik uygulamalarını indirmek çok önemlidir.

Unit, mobil cihazları uzaktan silme yeteneği de dahil olmak üzere bu güvenlik özelliklerinin çoğuna yardımcı olacak Mobil Cihaz Yönetimi sunar. Tüm güvenlik veya Office 365 ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin.Download E-book